Sabitfikir
Künye | Yazarlar | Giriş Yap

			


NTV Yayınları

Edebiyattan Pek Anlamam (Tüm Zamanların En Etkili Kitap ve Yazarları Hakkında Bilmeniz Gerekenler)




Toplam oy: 318

Homeros'tan Harry Potter'a, Chaucer'dan İlahi Komedya'ya. Tarihin en etkili edebiyat eserleri ve yazarlarına dair merak uyandırıcı bir kaynak...

EDEBİYATTAN PEK ANLAMAM okumayı sevenleri ya ne çok şey bildikleri için gururlandıracak ya da edebi eğitimlerini tamamlamak üzere usulca kütüphane raflarına götürecek.

İlk okuduğunuz kitapları hatırlıyor musunuz? Ya da gerçekten sevdiğiniz ilk kitabı.. Peki, ya ilk ezberlediğiniz şiiri? Birileri Faulkner'dan bahsettiğinde donup kalıyor musunuz? Sohbet dönüp dolaşıp Odysseia'ya geldiğinde oradan uzaklaşmak için can mı atıyorsunuz?

Artık böyle durumlardan korkmanıza gerek kalmadı. EDEBİYATTAN PEK ANLAMAM hazine değerindeki zengin içeriğiyle Dracula'nın gizemini çözüyor, Kafka'nın püf noktalarını yakalıyor, Hemingway ile ilgili bildiklerinizi pekiştirmenizi sağlıyor.

Teşvik edici, bilgilendirici, eğlenceli, ilginç küçük testler derlemesi olan EDEBİYATTAN PEK ANLAMAM, sizi bazı en önemli yazar ve yapıtlarla yeniden tanıştırmayı amaçlıyor; yüzlerce büyük yapıt, roman, şiir, oyun hakkında bilmeniz gerekenleri açıklıyor; daha az duyulmuş ama herkesin bilmesi gereken yazarları keşfetmeniniz sağlıyor ve okumaya hevesi olup bunu eğlenerek yapmak isteyenlere edebiyat eğitiminin genel bir özetini sunuyor.

Dünyanın en büyük yapıtları ve yazarları hakkında bilmeniz gereken her şey EDEBİYATTAN PEK ANLAMAM'da...



Bu kitabı idefix'ten sayın alın

Yorumlar

Yorum Gönder

Kulis

Bir Rüya Gibi Dağılacak Olan Hokkabazlar Dünyasında Yaşıyoruz

ŞahaneBirKitap

Kaan Burak Şen, yavaştan genç yazar olarak anılmanın sonuna doğru geliyor; Mutlu Kemikler üçüncü kitabı… Kafası bir hayli tuhaf. Şimdilerde bir roman yazdığı da söyleniyor, fakat öncesinde belirtmekte fayda var: Mutlu Kemikler öykü derlemesi henüz çıktı, pek başka bir kitaba benzetilecek bir havası da yok bu kitabın.

Editörden

Tıp ve edebiyat ilişkisi, tıbbın insanla olan ilişkisi gibi tarih boyunca şekil değiştirmiş, her dönem yeni yaklaşımlarla genişlemiştir. Tıbbın tarihi, insan acılarının da tarihidir aslında. Edebiyatın içinde kapladığı yer, diğer bilim dallarından hep daha büyük olmuştur tıbbın.