Amerikalı ünlü yönetmen Gus Van Sant, E.L. James'in çoksatar romanı Grinin Elli Tonu'nun beyazperde uyarlaması için oldukça istekli görünüyor. Yönetmen, romanda yer alan ateşli bir seks sahnesini filme aldığını açıkladı. Romandan uyarlanacak sinema filmi uzun zamandır merakla bekleniyor, oyuncuların kim olacağı da merak ediliyordu. Van Sant'ın kısa filminde ise Christian Grey'i Alex Pettyfer canlandırıyor.
Van Sant’in bu filmi kendi inisiyatifiyle ve test niteliğinde çektiği de belirtildi. Yapımcı stüdyolar Focus Features ve Universal, Van Sant’in yönetmen olarak görevlendirilip görevlendirilmeyeceği konusunda yorumda bulunmuyorlar ancak başka bir isim de açıklanmış değil. Christian Grey rolü içinde net bir isim belirlenmemiş.
Grinin Elli Tonu'nun birçok eleştiriye maruz kalmasının ardından, yapımcılarının incelikli bir film çekmeyi düşünüp düşünmedikleri bilinmez, ancak Van Sant'ın, son filmi Promised Land'in ardından yeni bir işe başlamaması dikkat çekici. Senaryonun yazımı bitince haberleri alacağız gibi duruyor.
Yeni yorum gönder